SIAPA LAGI NAK DAPAT PM & WASAP BERDERET MASUK TAK HENTI-HENTI MACAM DALAM VIDEO NI?



KLIK DAN BESARKAN VIDEO UNTUK LIHAT DENGAN LEBIH JELAS..

 

 

Dah ready preparation untuk Puasa & Raya?

Kalau belum.. baca halaman ini sehingga habis.. Mana tau boleh bantu anda jana income EXTRA untuk standby raya nanti kan..

Mempersembahkan..

Video Case Study RM10k Ticer Faz
Edisi Cari Duit Raya

 

Salam sejahtera.. Hai.. Nama saya Ticer Faz. Isteri muda kepada De Amirul.


Panduan ini telah pun di buka di dalam group tertutup kami. Dah ramai yang dapatkannya.

 

Screenshot di atas ialah hasil daripada strategi yang Ticer Faz gunakan pada tahun lalu ; sebelum puasa, sewaktu puasa, dan selepas raya.

 

Sehingga kini, walaupun Ticer Faz tidak lagi mempraktikkan strategi ini, orang masih mencari beliau untuk mendapatkan produk daripada beliau.
 


Ticer Faz telah menggunakan strategi ini dalam dua jenis bisnes beliau, iaitu bisnes makanan dan juga bisnes skin care. Dan ada juga sedikit barangan daripada shopee. Alhamdulillah, membuahkan hasil..

 

Apa sebenarnya yang Ticer Faz buat ni?


Waktu itu.. Ticer Faz sedang mengalami fasa kejatuhan dalam bisnes.. Dalam akaun bank, ada RM200 je baki.. Dahla.. nak dekat puasa. Lagi lah nak pakai duit kan sebab nak standby untuk raya. Macam-macamlah nak kena guna duit.

 

Jadi, waktu tu Ticer Faz pun memang struggle. Macam-macam teknik marketing buat sebab nak dapatkan rentak semula. Ada juga belajar dekat luar, tapi Ticer Faz tak pandai lah hal-hal teknikal macam fb ads tu. Senang cerita, Ticer Faz memang NOOB lah.

 

Nak di jadikan cerita.. Ticer Faz pun mula menjual barang-barang Shopee. Tapi bukan menjual kat platform sana tau. Ticer hanya ambil barang di sana, tapi jual semula dalam FB. Boleh untung banyak sikit. Huhu..
 

Time tu.. Tengah rancak perah otak apa jalan untuk tukar barang jadi duit, Ticer Faz pun "terjumpa" strategi mudah ini.

 

Caranya mudah, simple, dan hanya perlu buat berulang kali je, tanpa menggunakan iklan berbayar. Alhamdulillah, berjaya dapatkan customer tanpa perlu bersusah payah sangat. 

 

Paling BEST, customer dah tahu harga sebelum contact Ticer, dan oleh sebab itu, ramai yang contact Ticer Faz, terus nak beli barang daripada Ticer.

 


Jadi.. Ticer Faz dah videokan case study RM10k ini dan dimasukkan ke dalam membership seperti dalam gambar di atas.

 

InsyaAllah memang berhajat nak tambah video lagi supaya dapat bantu anda semua untuk betul-betul standby duit raya nanti khususnya.

 


Oh, ini salah seorang student yang dah take action dengan ilmu dalam Case Study Ticer Faz ni. Nampak gaya macam nak kalah result ticer je ni. Puasa pun belum lagi ni. Huhu.. :)

Kalau sis ni boleh, anda pun mesti boleh juga. Tak rugi apa pun sebab tak keluarkan kos modal duit pun...

 

UNTUK BANTU ANDA LEBIH MUDAH BUAT DUIT..

BONUS TERBARU!

Antara tajuk bonus-bonus video.. Ada 7 kesemuanya..

 

Ini result terbaru salah seorang yang dah cuba aplikasikan strategi Ticer Faz..

 

Ini merupakan tawaran PRA-RAMADHAN

Bakal Harga Official Kelak RM100

Tawaran EARLY BIRD  
RM50 sahaja


Tawaran Pre-Launch  
RM60 sahaja


Tawaran Pra-Ramadhan  
RM70 sahaja