50% Completed

OPSS! Tunggu Dulu.. Ada Offer Best Ni..!

Panduan Strategi "MENCURI" Perhatian Pelanggan Untuk Deal Dengan Anda Berbanding Pesaing Anda!

Ape benda tu Pattern Interrupt?

Salam.. Nama saya Amirul.. Di FB, saya dikenali dengan nama De Amirul.

Saya akan gunakan bahasa santai-santai supaya anda lebih jelas & faham..

Saya bahasakan Pattern Interrupt sebagai "PI" ye kat sini. Ia adalah "Pemecah Situasi" ataupun dengan kata lain pemecah keadaan yang sudah biasa dilalui oleh seseorang ataupun sekelompok orang.
 

 

Omaigoddd susah nya nak explain. Die macam ni la ea, saya bagi contoh terus. Katakan lah saya ni bos anda kat office. Dan anda masuk meeting dengan saya. Biasanya saya pakai baju formal, pakai kemeja, pakai tie, pakai suit dan seangkatan dengannya time meeting dengan anda. 
 

 

Dan kadang dalam meeting tu ada time anda sampai mengantuk sebab bosan dengar saya bebel. Biasa alami situasi ni? 
 

 

Tiba-tiba ada satu hari lain tu, saya meeting dengan anda, saya masuk hall meeting dengan pakai tshirt warna pink, pakai seluar pelikat pants dan bercakap pun santai-santai tanpa bebel kat anda.
 

 

Apa jadi kat anda? Pelik kan? Ada rasa ngantuk ke? Anda bahkan akan lagi fokus kat saya. Saya tiba-tiba jadi centre of attention. Dan waktu tu saya dah berjaya grab fokus dan emosi anda, INSTANTLY.
 

 

Lain daripada tabiat biasa yang anda hadap kan? Itu lah dia Pattern Interrupt. Macam saya cakap tadi, skop bendalah ni sangat luas.

 

 

Faham ke ni? Macam tak faham je. Huhu.. Meh saya tunjuk result hasil daripada aplikasi konsep PI ni ye.

 

Ini adalah post menjual saya. Hanya dengan menggunakan FB profile saya sahaja, alhamdulillah berjaya menghasilkan respons positif seperti di atas.. Jumlah komen tersebut termasuk dengan reply saya ya.. oh, ada juga post di group fb sy, tapi mereka semua adalah orang yang sama di wall FB saya juga :)

 

 

Dan jangan terkejut, dengan aplikasi PI juga berjaya memberikan sales yang boleh kata agak lumayan. Lihat gambar di bawah ini. Kempen ini saya tidak menggunakan FB ADS langsung tau.. FREE MARKETING je.

Ok lah kan.. Result ini mungkin tak sama yang bakal anda dapat, tapi kalau dapat tolong tingkatkan conversion sales anda lebih daripada yang anda dapat sekarang, pun ok kan?

 

 

Saya tak suka hype dan juga overclaim sebab saya tahu penghasilan setiap individu adalah berbeza. Bergantung dengan rezeki masing-masing, usaha masing-masing dan kefahaman terhadap method ini.

 

 

Cuma.. Macam saya cakap tadi, kalau dapat extra RM hasil daripada take action menggunakan ilmu dalam Panduan Pattern Interrupt Profit ini, ok jugak kan?

 

 

Jom tengok post-post lain yang saya aplikasikan ilmu PI ini ye..

 

 

Di fanpage boleh.. Di profile pun boleh. Di group fb pun boleh tau..

 

 

 

Ada yang banyak komen, ada yang banyak share, tapi ada yang banyak komen sahaja tapi tak banyak share..

 

 

 

Macam yang ni, tak berapa banyak share macam post tadi.. Tapi capai la jugak 172 share..

 

 

Dan ini share daripada real person, orang yang betul-betul wujud di FB. Bukannya guna servis share ke apa ke tau..

 

 

 

Erm.. Ada banyak lagi lah.. Tapi cukup dulu lah yang ini..

 

 

 

Eh kejap, kita tengok RESULT student saya yang apply method ini dalam FB mereka.. Alhamdulillah, mereka pun dapat result yang memuaskan!

 

 

 

Ini sorang lagi..

 

 

 

Ini dia repeat sekali lagi dekat post lain..

 

 

 

Yang ini dia cuba promote produk lain pula.. Nampak? Bila dah faham ilmu dalam panduan ini, boleh ulang berkali-kali. Sales pun berulang-ulang kali dapat. Bukan sekali je tau :)

 

 

Tapi nak buat apa dengan komen banyak-banyak ni?

Laa.. Tukar mereka kepada PEMBELI anda la :)

 

Ini contohnya.. Reply komen mereka, untuk Wasap anda, close sale kat sana. Ataupun beri link ke website anda, biar website yang tolong close sale untuk anda. Mana-mana pun tak kisah, janji produk anda terjual. Kan..?

 

Seronok tak dapat berpuluh-puluh wasap minta nak buat bayaran macam kat atas? Macam salah soalan pulak kan saya tanya ni. Huhu :) 

Berapa harga Panduan "PI Profit 2.0"?


Anda akan belajar "konsep" dan strategi Pattern Interrupt untuk bisnes online anda, di FB khususnya.

  • Durasi lebih daripada 2 jam..

    Terdapat step by step bagaimana nak "design" gambar mengikut mazhab PI De Amirul.

  • Akan ada video update.. [baru sahaja update versi 2.0]

    Untuk bantu anda lebih faham dengan methodology strategi PI ini.

  • Tak perlu bayaran tambahan..

    Anda tidak perlu buat apa-apa bayaran tambahan untuk versi update nanti.

Boleh semak harga sebenar [ di link ini ]

RM200
RM60

SAHAJA

 Saya Minat Nak Order Panduan Video FB Hero (RM90) + Panduan Pattern Interrupt 2.0 (RM60)
Jumlah : RM150 sahaja

 

 

 

Takpelah Mirul dan Ticer.. Saya sedar saya bakal terlepas offer awesome ini dan tak akan jumpa tawaran ini lagi. Saya rela rasa RUGI tak grab harga Super Diskaun ini. Saya hanya nak order FB Hero dari Ticer Faz sahaja.